Acompanyament Funerari

La pèrdua d'un ésser estimat és un moment terrible que hem d'afrontar, i que porta intrínsec un munt de sentiments i situacions difícils d'abordar.

Un d'aquests moments és el de tramitar una defunció, amb tot el que això implica. 

Tan se val si estem preparats o no, o si el dolor que sentim ens sobrepassa; els tràmits s'han de fer en molt poques hores i ens trobem en un dels pitjors moments de la nostra vida.

Pot ser un moment molt dur, sobretot, perquè a més d'estar afligits, no sabem què és el que hem de fer ni com.

Hi ha massa factors que intervenen i que s'han de valorar, i la pèrdua d'objectivitat en un moment com aquest, ens pot fer prendre decisions poc encertades.

Arbre de Vida t'ofereix un servei d' Acompanyament Funerari, per tal que puguis estalviar-te moments i decisions complicades, ja que nosaltres ho fem per tu.

Valorem la situació personal de cadascú, per oferir-li el millor en cada moment, posant a l'abast del client el millor per ell.

Fem d'interlocutors entre la família i la funerària, per tal de facilitar al màxim les gestions i evitar les menys agradables.

Amb una mirada atenta i amorosa, per damunt de tot, vetllem pels interessos del nostre client, i afavorim que aquest moment tant dolorós sigui el més fàcil possible.

Arbre de Vida també ofereix Acompanyament Funerari a aquelles persones que es plantegen el seu propi comiat, i volen deixar aquest tema arreglat, tinguin o no una assegurança contractada.

El servei d'Acompanyament Funerari es cobra amb la voluntat.