Testament Emocional

El Testament Emocional és aquell missatge, aquell record, aquella fotografia o cançó, aquell pensament que és especial i important per nosaltres, i que voldríem compartir o haver compartit amb els nostres. Allò que voldríem deixar dit o expressat abans de marxar. 

Perquè pensem, o volem pensar, que les persones marxen de grans, i tristament no sempre és així. Grans o joves, no sempre avisem que aviat faltarem, i sovint, els familiars i amics que pateixen la pèrdua queden desolats i a vegades, amb moltes preguntes sense resposta, sentiments estranys i contradictoris; sobrepassats per la pèrdua.

Quantes vegades hem pensat que si haguéssim tingut més temps, ens hauriem dit tantes coses, hauriem resolt alguns temes..

Amb el Testament Emocional podem fer-ho. 

Podem donar consol a aquells que ens estimen, amb un últim missatge, un últim record, un comiat que de ben segur quedarà per sempre gravat als seus cors.

El Testament Emocional, pot ser la nostra eina per marxar en pau, amb tot dit, fins i tot aquelles  coses que voldríem haver dit però no teníem el valor; que voldríem haver expressat però no trobàvem la manera.

Els records són el Tresor que ens quedarà de les persones que estimem.

El Testament Emocional és el Tresor que podem deixar a les persones que estimem.